Koszyk
Kontrola jakości jedzenia

Składniki pod lupą cz. 2 – kurkumina

| Autor: Prof. Dr Hab. N. Med. Magdalena Górska-Ponikowska

Z tego artykułu dowiesz się:co to jest kurkumina,jakie są jej właściwości zdrowotne,w jaki sposób można ją wykorzystać do dbałości o urodę.W popularnym odbiorze znana głównie jako egzotyczna przyprawa, kurkumina kryje w sobie potencjał daleko większy niż tylko poprawa smaku potraw. Dzięki istotnym właściwościom przeciwdziałającym utlenianiu możliwe jest wykorzystanie jej w leczeniu schorzeń (w tym nowotworowych),

This post is only available to members.

Prof. dr hab. n. med. Magdalena Górska-Ponikowska

Profesor Akademicka, kierowniczka Katedry Chemii Medycznej i studiów podyplomowych Trychologia Kliniczna GUMed. Promotorka rozpraw doktorskich lekarzy, farmaceutów i kosmetologów. Współwłaścicielka marki kosmetycznej MGP Cosmetics i twórczyni autorskich kosmetyków molekularnych Skin Science.